Tatoveringer Online

Kjøp tatoveringer på internett

Tatoveringer kan bli en dyr affære hvis du lar tatovøren gjøre hele arbeidet. Du kan enkelt gjøre grunnarbeidet selv: Finn en tatovering du liker, og bruk den som den er, eller la tatovøren gjøre siste finish. Spar penger og oppnå et bedre og mer personlig resultat med disse tipsene.

tatoveringer, bilder, galleri, tattoo

Når du skal velge tatovering bør du unngå gratis tattoo galleri på internett. Velg i stedet kvalitet fremfor kvantitet, og få tilgang til de beste tatoveringer klar for utskrift eller videre bearbeiding og personalisering. Tjenestene nevnt her på denne siden har alt du trenger.

Det finnes 14 millioner gratis tatoveringer på internett. Hvorfor i all verden vil vi da fraråde å bruke denne ressursen, og heller betale for å kjøpe tatoveringsdesign? Svaret er enkelt...

Ved å gjøre et enkelt bildesøk på "tattoo" i google kan du dermed få et gratis bildegalleri på 14.800.000 tattoo design. Her finner du alt. 90% er morsomme tatoveringer og tatoveringer som du selv aldri ville hatt på kroppen. Resten er tatoveringer som du kanskje ville likt, men som ikke er unike og som på ingen måte passer til akkurat deg som person. De er ikke personlige nok, de forteller ikke din historie.

Her kan du kjøpe tatoveringer

Hvis du vil spare tid og penger bør du gå for de etablerte galleriene på internett. Dette er betalingstjenester, men er verdt hver en krone.

En tatovør tar kanskje 4.000 til 20.000 kroner for å lage et personlig tatoveringsdesign. Så dyrt trenger det ikke være. Under har vi listet opp noen tjenester som gir deg originale tatoveringer fra verdensberømte tatoveringskunstnere, til en langt rimeligere pris som alle har råd til (100 kr til 300 kroner).

Tatoveringene fra disse tjenestene ser meget profesjonelle ut, holder en svært god standard, og kan benyttes som de er, eller som en skisse tatovøren din kan jobbe videre med.

Her får du kjøpt tatoveringer over internett. Skriv ut ditt favorittdesign, og ta med til nærmeste og beste tattoo sjappe:

  • Tattoo Me Now har originale tatoveringer inndelt i et stort utvalg kategorier. Tatoveringene er designet av verdenskjente tatoveringsdesignere. Her finner du alt du trenger for å finne din drømmetatovering, strengt tatt trenger du ikke andre tatoveringstjenester på internett hvis du kjøper tilgang til Tattoo Me Now. En tatovør tar kanskje 4.000 eller mer for å lage en tatovering, mens prisen for full tilgang hos TattooMeNow er i underkant av 300 kroner, og da får du rettigheter til å benytte alle originale tatoveringer og mulighet til å personalisere disse. Vår favoritt, og sannsynligvis det aller beste tatoveringsgalleriet på internett!
  • Chopper Tattoo er en annen tatoveringstjeneste som har vært etablert siden 2000 og har vokst til å bli en av de største og mest kvalitetsrike tatoveringsgalleri på nett. Her finner du alt fra drage-tatoveringer, tribal tatoveringer, stjerner, blomster, hodeskaller, celtic, religiøse, satanistiske, spirituelle, dyremotiver, og mye mer. For kun 250 kroner kan du få tilgang til et stadig voksende galleri med unike tatoveringer fra prisbelønnede tattoo designere i verdensklasse. Denne anbefales!
  • Print my tattoo er et alternativ til de overnevnte. Litt billigere, men holder dog ikke samme kvalitet som de andre. Likevel: dette er bra, og her finner du et stort utvalg av tatoveringer som er klar til å skrives ut for videre bearbeiding eller som kan tatoveres slik de er, rett på kroppen din. De ligger lavere i pris, og benytter som alle andre tjenester her en trygg og sikker betalingsløsning (kredittkort bankkort, eller paypal).
  • Gratis gallerier finnes også, men unngå disse hvis du vil spare tid og få best mulig kvalitet. Du finner ikke den samme kvaliteten i disse galleriene som de vi har nevnt her. Hvis du vil ha kvalitet til en billig penge, så bruk en av tjenestene over.

Tjenestene over kan hjelpe deg med å finne din drømmetatovering. Du kan også bruke disse tjenestene som inspirasjon. Her finner du originale tatoveringer (fra verdensberømte tattoo artister) og de kan brukes akkurat slik de er, eller de kan brukes som basis for et design som tatovøren din utvikler videre.

Husk: Ingen gir bort de beste tatoveringsdesign gratis. Velg en av tjenestene over og du vil få i pose og sekk: Bra kvalitet til en pris du har råd til. Vi har sett nok av tatovører som flår kundene sine med å fortelle de om at de skal designe personlige tatoveringer, og i realiteten er det bare en videreføring av en ide som allerede eksisterer.

Gjør grunnarbeidet først og du vil få en mer unik tatovering enn noen andre. Bruk kvalitetstjenestene over og du har alt du trenger for å finne en tatovering som er unik og som du vil like for resten av livet.