Tatoveringer Online

Han hjelper deg å finne din tattoo

Chris Evans har skapt et levebrød av å hjelpe andre å finne sin drømmetatovering via nettsiden Tattoo Finder Guru. Møt mannen og prøv konseptet her.

tattoo, tatoveringer

Ikke gå i "tattoo fellen". Alt for mange tar lite overveide beslutninger når de anskaffer seg en tatovering. Den skal vare livet ut.

Tattoo Finder Guru er et enkelt men genialt konsept om tatoveringer.

Mannen bak denne nettsiden, Chris Evans har arbeidet med tatoveringer hele sitt liv, og han sier at tatoveringer er personlig, og det er viktig å kjenne seg selv før man anskaffer en tatovering.

En personlig tatovering

På nettsiden til Chris Evans finner du blant annet en spesiell "tatovering personlighetstest" hvor du kan finne hvilke tatoveringsdesign og typer tattoos som er best egnet for din personlighetstype.

Tatoveringer skal ha en mening, forteller Evans. Det skal ikke bare være til pynt, det må være noe mer enn bare estetikk. En del av arbeidet til Evans består også i å hjelpe sine klienter med å finne tatoveringer med en mening.

"Tattoo fellen"

Alt for mange mennesker går i "Tattoo fellen". De tar rett og slett ikke veloverveide beslutninger når de skal anskaffe en tatovering.

Det mange ikke tenker godt nok på, er hvor de skal plassere en tatovering. Du har kanskje noen helt klare ideer over hvor du ønsker din tatovering, hvilken størrelse den skal være, og så videre.

Likevel er det mange som ikke vurderer dette godt nok, og ender opp med et resultat som de ikke er helt fornøyd med. For det er slik at de små bagatellene og de tingene du ikke tenker over i starten, vil bety mer etter hvert som tatoveringen har vært der noen år.

Tilbyr ekspertise i valg av tatoveringer

Chris Evans fra Tattoo Guru Finder har brukt internett til å hjelpe mennesker over hele verden med å komme frem til et perfekt resultat.

Alle klienter av Evans får tilgang til en eksklusiv samling av tatoveringer: Mer enn 16500 tatoveringer produsert og tegnet av de beste tatoveringsdesignere i verden. Ta en titt på tattoo siden til Chris Evans, og benytt deg av tilbudet der.