Tatoveringer Online

Tattoo Bilder

Se mange forskjellige tattoo bilder i vårt tatovering galleri.

Stygge tatoveringer

Stygge tatoveringer

Her er noen tatoveringer så stygge at det gjør vondt for øynene dine å se de.

Anatomiske tatoveringer

Anatomiske tatoveringer

Her er noen tatoveringer der kroppen fungerer som både lerrett og inspirasjon. Anatomiske tatoveringer har bitt populært, og er i ferd med å bli en ny trend i USA. I Oslo og andre norske storbyer ser man også økt interesse for slike tatoveringer.

Teite tattooveringer

Teite tattooveringer

Her er noen teite "tattooveringer" som fortjener en pris i idioti. Så stygge, talentløse og idiotiske at bare de dummeste av de dumme kan finne på å tatovere noe så patetisk på kroppen.

Hode- og skalle-tatoveringer

Hode- og skalle-tatoveringer

Nei, ikke hodeskalle tatoveringer, men tatoveringer på skallen / hodet. Her er noen vågale tatoveringer som er lett synlig hvis man er glattbarbert eller skallet. Mange av disse er også ganske morsomme.

Amputering og tatovering

Tatoveringer ved amputerte kroppsdeler

Det er kjipt å miste en kroppsdel eller to, men kroppskunst kan brukes på kreative måter for de som er så uheldige å måtte amputere.

Spesielle tatoveringer

Spesielle tatoveringer

Vi tatoverer oss for å hylle vår egen identitet, fordi vi ønsker å vise at vi er unik... eller kanskje av en helt annen grunn. Uansett, her er noen ganske spesielle tatoveringer.

Dyr med tatoveringer

Dyr med tatoveringer

Det er ikke bare mennesker som går rundt med tatoveringer. Dyr gjør det også. Her er noen bilder av dyr som har fått tatovert diverse kroppsdeler.

Kropp og tatoveringer

Tatoveringer som bruker kroppen

Her er noen tatoveringer som bruker kroppens anatomi som en del av sin kunstneriske utforming.

Skrivefeil i tatoveringer

Skrivefeil i tatoveringer

Tatoveringer er permanent. Det gjelder å få det riktig første gangen. Morsomt er det likevel når noen presterer å få med skrivefeil i tatoveringen sin.