Tatoveringer Online

Skrivefeil i tatoveringer

Tatoveringer er permanent. Det gjelder å få det riktig første gangen. Morsomt er det likevel når noen presterer å få med skrivefeil i tatoveringen sin.

Kan du finne skrivefeilene i tatoveringene under?

Skrivefeil i tatoveringer

Ja, denne gutten er virkelig fantasisk.

Skrivefeil i tatoveringer

En klassisk tatovering, en gjenganger på internett som har gått verden rundt. Det skulle opprinnelig stå "China Town", men denne skrivefeilen har blitt så populær at det nå er blitt flere som har spurt om å få samme tatovering!

Skrivefeil i tatoveringer

Alle andrere gjør deg også.

Skrivefeil i tatoveringer

Mest tragedie igrunn.

Skrivefeil i tatoveringer

Ingen vet hva margendagen bringer.

Skrivefeil i tatoveringer

Hva er det egentlig gud vil gjøre med denne karen?

Skrivefeil i tatoveringer

Unngå skrivefeil. Skriv ut din egen tatovering!

Finn kvalitestatoveringer i stedet. En tatovering trenger du ikke finne hos tatovør. Du kan bruke etablerte tjenester på nett i stedet. Her er gjerne kvaliteten bedre, og det er mer oversiktlig å finne det du leter etter.

Her er tre tjenester som er spesielt egnet. De er ikke gratis men dog verdt hver eneste krone (styr unna gratis gallerier på nett!).

  1. Tattoo Me Now er kjent for sine kvalitetsdeisgn innen tatoveringer. Her finner du alt du kan drømme om, og litt til. Pris for full tilgang til dette galleriet er på 270 kroner, og da har du tilgang i mange år uten å betale noe ekstra, og du kan skrive ut tatoveringene og ta de med til tatovøren.

  2. Chopper Tattoo er en annen helt grei tjeneste. Kvaliteten er god og utvalget av tatoveringer er flere tusen. Kategorisk inndelt. Pris rundt 250 kroner.
  3. E-Tattoo er en ny tjeneste, og prisen er noe lavere enn de to forrige. Har dessuten underholdende videoer og mange spennende og unike tatoveringsdesign.