Tatoveringer Online

Spesielle tatoveringer

Vi tatoverer oss for å hylle vår egen identitet, fordi vi ønsker å vise at vi er unik... eller kanskje av en helt annen grunn. Uansett, her er noen ganske spesielle tatoveringer.

Hvor langt ville du gått for å få en spesiell tatovering? Her er noen tatoveringer som er ganske annerledes enn de tradisjonelle tatoveringer man ser rundt omkring i gatene i Oslo, eller i Los Angeles eller Miami for den saks skyld.

Spesielle tatoveringer

En tatovering bak i ganen. Ganske så diskret med mindre du oppsøker tannlegen.

Spesielle tatoveringer

Historien bak denne tatoveringen er ukjent. Kanskje mistet han armen i et haiangrep, eller kanskje er det bare en mann som vil utsmykke seg med litt selvironi.

Spesielle tatoveringer

Tatovering på tunge er ikke akkurat på moten, og det krever helt spesielle hygieniske tiltak. Smertefullt og ødeleggende for smakssansen er det muligens også. Vises best på sommeren når du spiser softis?

Spesielle tatoveringer

Kanskje den mest ekstreme formen for tatoveringer. Risikoen for å bli blind og den oppsiktsvekkende faktoren skremmer de fleste fra å velge slike tattoos. Det er vel heller ikke så mange som ønsker en tatovering på øyet?

Spesielle tatoveringer

En hyllest til livet og døden. Ansiktstatoveringer som er så omfattende og sterke som dette er en sjeldenhet, og de vekker stor oppsikt.

Spesielle tatoveringer

Et edderkoppspinn i hånden er bedre enn ti på taket.

Spesielle tatoveringer

Hva skal du gjøre når kjæresten du engang elsket har funnet seg en annen. Denne mannen her fant sin måte å gjøre det på, han fikk tatovert et "void" (utgått) stempel over navnet.

Spesielle tatoveringer for spesielle mennesker

Du er unik og fortjener en helt spesiell tatovering. Hvorfor skal du tatovere deg hvis du får en tatovering som er nærmest identisk med noen andres tatoveringer?

Her er noen tjenester hvor du kan finne tatoveringer, inspirasjon og tusenvis av design. Disse tjenestene koster penger, men du får hva du betaler for (ikke bruk gratis galleri til å finne tatoveringer!)

  1. Tattoo Me Now har blitt en stor aktør innen tatoveringsgalleri på internett. Her finner du det meste i de fleste kategorier. En tjeneste for "alle" som ønsker å finne en helt unik tatovering. Pris ca. 270 kroner, dette er et engangsbeløp. Benytter en trygg betalingsløsning.

  2. Chopper Tattoo er kanskje et kjent navn. Denne tjenesten har vært aktiv i flere år, og har et av de mest omfattende tatoveringsgalleri på internett. Koster rundt 250 kroner for full tilgang til galleriet, og da kan du endre på design og skrive ut design selv og ta med til tatovøren.
  3. E-Tattoo er en ny tjeneste. Billigere enn overnevnte tjenester og inneholder både tatoveringsgalleri og videoer.