Tatoveringer Online

Anatomiske tatoveringer

Her er noen tatoveringer der kroppen fungerer som både lerrett og inspirasjon. Anatomiske tatoveringer har bitt populært, og er i ferd med å bli en ny trend i USA. I Oslo og andre norske storbyer ser man også økt interesse for slike tatoveringer.

Tatoveringer bruker kroppen som lerret. Vår spådom er at anatomiske tatoveringer kommer til å bli et av de nye store trendene innen tatoveringer. Utviklingen er tydelig og trenden er fremtredende:

Anatomiske tatoveringer har kommer for å bli, og i Oslo kan man allerede se svært mange tatoveringer av denne typen. Det er bare snakk om tid før disse tatoveringene kommer til å bli like populære som tribal tattoos (som nå ser ut til å bli mindre populære fordi de har blitt så vanlige og "alle har dem".

Anatomiske tatoveringer er kult, morsomt, og fortsatt litt mer eksklusivt enn mange andre kategorier av tatoveringer.

Her er en smakebit på noen anatomiske tatoveringer:

Anatomiske tatoveringer

Skjelett tatovert på ryggen.

Anatomiske tatoveringer

Hunnkjønn med alt nødvendig utstyr på plass.

Anatomiske tatoveringer

Håndtatovering med anatomisk preg.

Anatomiske tatoveringer

En tatovering av en nyre. Arret etter operasjonen og tatoveringen forteller en historie.

Anatomiske tatoveringer

Biceps og triceps tatovering, bokstavelig talt.

Anatomiske tatoveringer

Fostertatovering / røntgen tatovering.

Få din egen anatomiske tatovering!

På nettsiden "Tattoo Me Now" kan du finne tatoveringer i alle mulige kategorier. Denne siden har de beste og mest gjennomførte tatoveringsdesign som du finner noe sted.

For å få tilgang til Tattoo Me Now tatoverings-galleriet må du betale en viss sum, men det er ikke så mye, og det er definitivt verdt det dersom du vil ha en profesjonell og bra tatovering.